Géén toegevoegde suikers

Gratis verzending vanaf 30,-

3 voertips voor het geven van supplementen aan je paard

Posted in : on 09-09-2020

We krijgen vaak de vraag of we smaakgarantie kunnen geven op onze producten en hoe je een product nu het beste kunt geven aan een moeilijke eter? HorseFlex supplementen zijn 100% puur en bevatten dus geen smaak of geurstoffen, waardoor het voor ons niet mogelijk is een smaakgarantie af te geven. Alle producten worden vrijwel altijd goed gegeten, maar elk paard is uiteraard anders. Wat de een lekker vind en makkelijk eet, kan de ander zijn neus voor op halen en dus niet willen eten.

Vaak is het met een voedingssupplement dan ook niet zozeer het geval dat paarden het vies vinden, maar dat ze gewoon even moeten wennen aan de nieuwe smaak en/of geur. Is jouw paard een kieskeurige eter dan raden we aan bij een (nieuw) supplement te beginnen met een lagere dosering. Wanneer je de dosering langzaam opbouwt helpt dat vaak om je paard te laten wennen aan de smaak en/of geur. Je kan het poeder ook mengen met wat olie door de slobber of muesli. Bekijk hier de video voor 3 verschillende voertips!

Kun je jouw paard toch niet overtuigen, neem dan even contact met ons op voor extra tips. Is het dan nog geen succes, mag je het product retourneren of ruilen.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!