Channah Davida Both # BLOG 3

In mijn laatste blog heb je kunnen lezen dat ik na een lange tijd weer een wedstrijd gepland had staan met ZZ Second Heartbeat. Dit waren tevens ook de Kringkampioenschappen. Ze vond het geweldig om weer mee op pad te mogen en ondanks dat we wat puntjes hadden laten liggen werden we 5e van onze kring.
Daarna ben ik op vakantie gegaan, en ook de paarden gingen naar hun vakantie adres.
Inmiddels ben ik alweer een paar weken terug en de paarden weer aan het opbouwen richting het indoor seizoen.

Ook is inmiddels de stage van mijn allereerste student begonnen. Hij is hier samen met zijn paard, en zal de komende 2 maanden mee helpen met alles rondom het bedrijf. Hopelijk gaan we een leuke leerzame tijd tegemoet.

Naast dat ik me momenteel bezig houd met rijden, lesgeven en stage ben ik met nog iets héél leuks bezig! Ik wilde graag mijn bedrijf nog een beetje uitbreiden, en hiervoor hebben we een leuk idee. Het idee word nu nog helemaal uitgewerkt en opgezet. Wanneer dit ´officieel´ is zal ik dit natuurlijk ook aan jullie vertellen.

Als laatste wil ik nog iets vertellen over de HorseFlex producten die ik laatst heb ontvangen.
Hartje werkt best hard maar bleef toch erg schraal in haar bespiering ondanks het voer en juiste trainingen. Hiervoor heb ik HorseFlex Muscle Power Complex gekregen, ik voer dit nu zo´n 2 maanden en ik merk duidelijk verschil. Ze zit mooier in haar vacht en ook zie ik langzaam de spieren groeien. Ook merk ik dat we op een hogere intensiteit kunnen training en zorgt het voor sneller herstel na de training. Kortom de perfecte power booster die bijdraagt aan spier ontwikkeling!

Ook geef ik HorseFlex MSM aan onze oudere pony en paard van 1.86 groot. Deze 2 waren voorheen wat sneller stijf, nu ze MSM krijgen zijn ze veel soepeler, dit merk ik al wanneer ze ´s ochtends uit hun stal lopen. Ik ben nog steeds eeeenorm fan van HorseFlex, en ik raad het echt iedereen aan!

Bedankt weer voor het lezen en tot het volgende blog!

Groetjes Channah