Coronavirus

De gezondheid en veiligheid staat voorop en daarom houden we bij HorseFlex de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Iedereen is bezorgd over de ontwikkeling van het COVID-19 / coronavirus. Wij laten je graag even weten hoe we bij HorseFlex met de situatie omgaan.

 

▪️De webshop zal gewoon geopend blijven. 24/7

▪️We zijn extra alert op de hygiëne in het productie en verzendproces en houden ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM.

▪️PostNL heeft ook de nodige maatregelen getroffen. Bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact. Meer informatie over de bezorging vind je op de website van PostNL.

▪️Door alle maatregelen is het is mogelijk dat je pakje er wat langer over doet dan je van ons gewend bent. Heb je toch nog vragen, neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder.

▪️Voor de levering van onze grondstoffen zijn wij deels afhankelijk van het buitenland, wat vooralsnog niet tot veel problemen heeft gezorgd. Uiteraard zou dit elk moment nog kunnen veranderen. We willen je graag adviseren om tijdig je HorseFlex of FlexRex producten te bestellen.

Stay safe en zorg goed voor elkaar!