Max Verheyen

Max Verheyen

Mijn naam is Max Verheyen, een springruiter in Zandhoven, België. Mijn passie voor paarden heeft ervoor gezorgd dat ik op jonge leeftijd mijn eigen sportstal “Max Verheyen Sporthorses” ben begonnen. Zo breng ik mijn paarden uit op zowel nationaal als op internationaal niveau. We hebben zowel jonge paarden als paarden met meer ervaring. Deze hebben allen een ander karakter alsook een ander temperament. Daarom was het voor mij dus ook zeer belangrijk om een merk te zoek met een uitgebreid aanbod dat bij alle paarden past.

Ik heb voor de sportpaarden gekozen voor de supplementen van Horseflex omdat deze de gewenste resultaten geven en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Sinds ik deze producten gebruik zijn mijn paarden energieker en zien ze er beter uit qua bespiering en vacht.

De sportpaarden krijgen dagelijks Muscle Power Complex en Vitamine E olie wat hun spierbouw bevordert en stijfheid verlicht. Op wedstrijddagen krijgen ze Fenegriek en Rozebottel. Fenegriek ter ondersteuning van de luchtwegen en Rozenbottel ter ondersteuning van de spieren en gewrichten. Daarnaast helpen beide producten hun algemene weerstand te versterken!

Voor enkele stressgevoelige paarden gebruik ik de Magnesium Relax Combi. Deze zorgt ervoor dat ze rustig blijven in stressvolle situaties en beter gefocust blijven tijdens wedstrijden.

Wij zijn zeer tevreden over de supplementen van HorseFlex omdat het een zichtbaar verschil geeft zowel fysiek, het uiterlijk als in hun resultaten op wedstrijd!