OVER ONS

Als paardenliefhebber weet je als geen ander hoe belangrijk het is om volledig te kunnen vertrouwen op de kwaliteit en samenstelling van een voedingssupplement. Met HorseFlex kies je voor een merk dat de absolute nummer 1 is als het gaat om 100% natuurlijke en betaalbare supplementen van de hoogste kwaliteit.

HOE HET ALLEMAAL BEGON
Jon Segers, oprichter van HorseFlex.nl: “Elf jaar geleden begon Jethro, de IJslander van mijn ouders, steeds moeilijker te bewegen. Hij liep eerst mank, daarna kwam hij nauwelijks meer overeind. Hij was toen 28 jaar oud. We hadden natuurlijk kunnen denken: hij is op leeftijd, het is goed geweest. Maar ik was vastbesloten om Jethro weer goed op de been te helpen. Dat hij zo’n pijn had, was echt rot om te zien. Mijn vader is dierenarts en hij diende Jethro pijnstilling toe. Veel meer kon hij niet meer doen. Ik ben farmaceut, maar hoe gek het ook klinkt: ik ben eigenlijk anti medicatie. Mits het uiteraard echt noodzakelijk is. Ik kijk liever naar de rol van voeding in onze gezondheid.

Jethro heeft me gemotiveerd om samen met mijn vader een product te ontwikkelen dat hem weer op de been zou helpen. Mijn vader en ik combineerde mijn humane kennis met zijn kennis vanuit de diergeneeskunde. Zo ontstond het eerste product: Glucosamine-MSM. Het duurde dan ook niet lang voordat Jethro weer bokkend door de wei rende! Omdat ik zag hoe goed het Jethro had geholpen wilde ik meer paarden helpen. Op het online forum Bokt deelde ik mij verhaal en snel had ik mijn eerste klanten. Zij waren allemaal enthousiast over de werking van het product en vertelden dit weer door.”

HorseFlex is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van voedingssupplementen voor paarden met inmiddels een uitgebreide keuze aan diverse betaalbare producten voor paarden én honden. We hebben veel tevreden gebruikers, zowel wedstrijd- als plezierrijders, talloze maneges, paardenstallen, dierenartsen, specialisten en therapeuten kiezen voor HorseFlex.

DEZE EIGENSCHAPPEN MAAKT HORSEFLEX UNIEK

100% NATUURLIJK
Alle producten zijn met zorg samengesteld en er is alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheidsbevorderende stoffen. Zonder toevoeging van suikers, smaak en/of kleurstoffen.

BETAALBARE TOPKWALITEIT
De beste kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. HorseFlex producten zijn puur, 100% natuurlijk en zonder onnodige toevoegingen waardoor het betaalbaar is voor iedereen. Daarnaast profiteer je van staffelkortingen, gratis verzending en aantrekkelijk geprijsde combi pakketten.

PRODUCT OP MAAT
Vind je in de webshop toch niet helemaal het gewenste product of ben je echt op zoek naar een supplement met bepaalde samenstelling, dan bieden we de unieke mogelijkheid tot een product op maat aan!

UNIEK ASSORTIMENT
HorseFlex heeft een ruim en zeer uniek assortiment met speciaal ontwikkelde en geproduceerde voedingssupplementen voor paarden. Met voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van je paard het perfecte product!

ALLERBESTE SERVICE
De allerbeste service is voor ons vanzelfsprekend en wordt gedreven door onze visie: het leveren van de beste kwaliteit, geven van advies, snelle levering en uiteraard het bieden van de beste service. We doen wat we beloven en gaan alleen voor 100% tevreden klanten en paarden!