fbpx

Over ons

 

Oprichter van HorseFlex, farmaceut Jon Segers.

Wij van HorseFlex vinden de gezondheid, conditie en levenskwaliteit van mens èn dier belangrijk. Op deze site leggen wij de focus op de gezondheid van paarden door middel van voedingssupplementen, speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor paarden.

De professionals achter HorseFlex

Het succes van HorseFlex is onder andere te danken aan de diverse professionals op het gebied van diergeneeskunde en farmaceutische wetenschap. Deze krachtige combinatie van ervaring, wijsheid en wetenschap, maakt dat de HorseFlex voedingssupplementen goed aansluiten op wat paarden en pony’s echt nodig hebben.

Hoe is het merk HorseFlex ontstaan?

Oprichter van HorseFlex, farmaceut Jon Segers, is opgegroeid met onder andere Friese paarden, Haflingers en IJslanders. Zijn voornaamste interesse ging echter niet zozeer uit naar het berijden van paarden. Hij heeft zich vanaf het begin meer geïnteresseerd in het welzijn en de gezondheid van deze edele dieren.

Over-onze-Shetlandpony-Jethro

IJslander Jethro geniet weer volop van het leven.

In het jaar 2008 kreeg helaas een van de IJslanders gezondheidsklachten. Jon vertelt:“Jethro, een van onze lieve pony’s, kon steeds moeilijker bewegen vanwege zijn stijve gewrichten. Op een gegeven moment liep hij nauwelijks meer en werd hij zelfs mank. Ik ben op onderzoek uitgegaan, ik wilde mijn 28-jarige Jethro weer goed op de been krijgen.”

Naast de brede en diepe kennis over humane productkennis die Jon Segers als farmaceut heeft opgedaan, heeft hij ook uitvoerig studie gemaakt van talloze wetenschappelijke onderzoeken over de gezondheid en conditie van gedomesticeerd hoefdieren uit de orde der onevenhoevigen.

De belangrijkste uitkomsten wat betreft voedingssupplementen voor een betere paardengezondheid, heeft hij gecombineerd met de kennis en wijsheid van zijn vader; een man met een uitgebreide, veterinaire achtergrond.

Het is een doeltreffende combinatie gebleken:
“Dankzij mijn achtergrond als farmaceut en mijn vader als ervaren dierenarts, hebben we het voor elkaar gekregen onze pony binnen enkele weken weer helemaal op been te krijgen. En dat alleen maar door het toedienen van ons volledig zelf ontwikkelde paardenvoedingssupplement. Het was ons eerste product speciaal voor paarden en pony’s: Glucosamine-MSM.

Na dit prachtige resultaat heeft Jon Segers meer paarden dit voedingssupplement laten gebruiken: keer op keer succes. Uiteindelijk heeft dat Jon ertoe bewogen om nog meer uitgekiende veterinaire producten te ontwikkelen. Het begin van het merk HorseFlex.

Waar staat HorseFlex voor?

Wij vinden kwaliteit van groot belang. In de eerste plaats, het gaat om de levenskwaliteit van paarden en pony’s. Daarom hebben wij voedingssupplementen ontwikkeld die kunnen bijdragen aan hun gezondheid, kracht en conditie.

Wij hebben echter geen voedingssupplementen ontwikkeld die net ‘door de beugel’ kunnen. Nee, we hebben er een flinke schep bovenop gedaan. Met als resultaat, een breed assortiment aan human grade-producten, speciaal voor paarden en pony’s.
Concreet, HorseFlex biedt de hoogste kwaliteit voedingssupplementen voor paarden. Dus:
• Bevat alleen 100% actieve stoffen;
• Géén kunstmatige kleur-, geur- en/of smaakstoffen toegevoegd;
• Alle producten zijn volledig dopingvrij en bevatten géén suikers.

Vanwege de hoogstaande kwaliteit en de zeer betaalbare prijs, krijgen tegenwoordig duizenden paarden en pony’s de HorseFlex-voedingssupplementen toegediend. Zowel door wedstrijd- als plezierrijders, in talloze maneges- en paardenstallen.

Wilt u meer weten over de producten die wij hebben ontwikkeld? Zie hier het uitgebreide assortiment aan voedingssupplementen. En hier kunt u contact opnemen met HorseFlex, we staan u graag te woord.