Retourservice

Retourneren of ruilen is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Let hierbij op de volgende voorwaarden:

• Het product mag niet gebruikt, geopend of beschadigd zijn.
• Gelieve retourneren van de bestelling in de originele verpakking. (indien mogelijk)
• U betaalt een vergoeding voor het terugsturen van de bestelling.
• Het retourbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer, met uitzondering van Afterpay betalingen.

Hoe kan ik een product terugsturen?
Wanneer u een artikel wilt retourneren of ruilen, neemt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling per mail contact met ons op via info@horseflex.nl. Zodra we uw email ontvangen hebben ontvangt u hiervan een bevestiging* met daarin een link voor het aanvragen van het retour-etiket. Voor de retourzending vragen we een kleine vergoeding die u bij het aanvragen van het retour-etiket eenvoudig kan betalen. *Let op dat u onze bevestigingsmail eventueel in uw spambox kan ontvangen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Vermeld per mail, of bij de retourzending zelf, uw bankgegevens. Na ontvangst van de retourzending zullen wij binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag naar het door u opgegeven rekeningnummer overmaken, met uitzondering van Afterpay betalingen.

Ik heb een klacht: wat moet ik doen? Als u een klacht heeft over een product, bestelling, de levering of iets anders, neem dan contact met ons op via info@horseflex.nl. Wij zullen e.e.a. dan zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Bij een geschil bestaat de mogelijkheid van bemiddeling door de Stichting Webshop Keurmerk. Leidt de bemiddeling niet tot het gewenste resultaat dan kan het geschil worden voorgelegd aan de Geschillencommissie Webshop van de SGC.

 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@horseflex.nl of via het contactformulier.