fbpx

Sponsored by Horseflex

 

Merel Groen

groenMijn naam is Merel Groen, ik ben 32 jaar en naast mijn baan als Officier Personeelszaken en Bedrijfsvoering bij de Koninklijke Luchtmacht heb ik wat betreft tijdsbesteding een tweede “baan” in de paarden. Op een kleinschalige particuliere stal (www.sportfriezen.nl) ben ik vrijwel iedere dag druk met mijn passie: Friese dressuurpaarden.

Ik ben opgegroeid tussen pony’s en paarden, maar heb pas in 2004 mijn eerste officiële wedstrijd gereden. Inmiddels heb ik meerdere Friese paarden naar de Z dressuur gereden en kom ik met een 10-jarige Friese hengst uit in het ZZ-Zwaar. Verder ben ik een tweetal talentvolle merries aan het opleiden en hebben we sinds kort een leuke PRE-merrie op stal staan met haar veulen. Sinds ik de ORUN heb afgerond geef ik ook regelmatig les. Ik vind het erg leuk om mensen verder te helpen in de dressuursport en probeer altijd het beste uit een combinatie te halen met respect voor het paard.

Ik heb voor mijn Friese dressuurpaarden gekozen voor de supplementen van Horseflex omdat dit merk staat voor een zeer hoge kwaliteit (met een interessante prijs-kwaliteit-verhouding) en alle producten bestaan uit 100% actieve stoffen en geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen bevatten. Sinds mijn paarden Horseflex supplementen gebruiken zijn ze nog fitter en soepeler geworden en ze zien er goed uit wat betreft vacht, hoeven en bespiering. Het is voor de paarden een prettige ondersteuning in de trainingen en ze hebben minder tijd nodig om van een zware training te herstellen.

 

channah davida both

Ik ben Channah Davida Both, 19 jaar en sponsorruiter van Horseflex. Onze stal is te vinden in het dorpje Goudriaan in de Alblasserwaard, waar ik al vanaf mijn 11e was te vinden op de manege.

Ik heb de paard en sport opleiding gevolgd, en in het bezit van het ORUN-diploma. Vanaf 2011 was ik in mijn vakanties en weekenden werkzaam bij Anky van Grunsven. Ik nam mijn eigen paard of pony mee en heb hier ontzettend veel van geleerd! Ik wilde graag iets voor mijzelf gaan doen en ben daarom mijn eigen bedrijf gestart: Channah Davida Dressage.

Op dit moment heb ik meerdere paarden onder het zadel, rijd ik naast mijn eigen paarden ook nog paarden voor andere eigenaren en geef ik veel les. Ik vind het leuk om zoveel verschillende paarden te mogen rijden, met het oog op mijn 2 beste paarden Hartje en Avicii. Beide paarden hebben een verleden/angst maar ook veel talent, ze zijn 9 en 10 jaar oud en allebei klaar voor het Z2. Vooral van Hartje heb ik hele grote verwachtingen, en dat zou super leuk zijn als we dat waar kunnen gaan maken. Omdat deze 2 paarden snel gestrest kunnen zijn krijgen ze naast hun dagelijkse voeding nog extra ondersteuning d.m.v. voedingssupplementen. Daarom ben ik super blij dat ik gebruik mag maken van Horseflex supplementen!

 

Passion 4 Horses Genghis khan

Een verregende zaterdagmiddag werd opeens heel zonnig. Na wat uitwisselingen van e-mails was het moment daar en konden we persoonlijk kennis maken met Jon en Vera van Horseflex. Het klikte gelijk tussen Jon en onze P4H Genghis Khan en gelukkig ook met Alex en mij.

Alex en ik nog vol van verwachting of en hoe het allemaal gaat lopen had Jon al nieuwe Horseflex magnesium en vitamine E bij en nog een aantal leuke merchandise.

Yesss je raadt het misschien al onze kanjer word vanaf heden gesponserd door Horseflex. We gaven Genghis Khan al geruime tijd Horseflex Magnesium en Horseflex vitamine E en zijn zo overtuigd geraakt van deze producten en hun werking. We gaan het nu ook nog uitbreiden met een aantal andere producten. De snelheid en de manier waarop Genghis Khan op dit moment opknapt liegt er niet om dat je naast een goed voer ook goeie supplementen nodig hebt. Ook bij de toch vaak behoorlijk intensieve trainingen en wedstrijden in de Endurance ontkom je er niet aan dat je paard net iets meer nodig heeft dan enkel zijn voer en hooi.

We zijn dan ook blij dat P4H Genghis Khan vanaf nu niks meer zal ontbreken.
Ghenghis Khan is nu Horseflex ambassadeur in de Endurance.

 

Anouk Smulders

anouksponsoringMijn naam is Anouk Smulders, 29 jaar en wedstrijdruiter sinds mijn 15e. Heb afgelopen jaren meerdere disciplines beoefend (dressuur, springen en eventing).

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van extra supplementen aan mijn huidige paard, Valcor (KWPN, 12 jarige ruin afstammeling van Briar x Clavecimbel x Jasper) Een aantal jaren geleden had mijn paard regelmatig last van dikke benen na zware inspanningen, en liep hij niet helemaal lekker door zijn lijf.

Na enig onderzoek besloot ik Horseflex glucosamine MSM te gaan geven aan mijn paard, met de gedachte baat het niet, schaad het niet. Na enkele maanden bedacht ik me dat mijn paard er goed uitzag, geen last van dikke benen, en best fijn liep. Het is niet te bewijzen dat dit door de glucosamine kwam, maar het leek er wel sterk op! Sindsdien ben ik een trouw gebruiker van Horseflex glucosamine, en heb nu een aantal blessuurloze jaren achter de rug. De glucosamine wordt nu puur ter onderhoud gebruikt, om de pezen en gewrichten soepel te houden.

Dit supplement wordt 2 maal daags toegevoegd aan het krachtvoer van de paarden. Omdat ik de laatste jaren actief deelneem aan eventingwedstrijden, en vanaf dit jaar op internationaal (1*) niveau, is het ondersteunen met supplementen essentieel. Eventing/Military is een van de zwaarste onderdelen van de paardensport, gekeken naar uithoudingsvermogen en belastbaarheid van de spieren, pezen en gewrichten van het paard. Daarnaast geef ik na zware terrein/galoptrainingen en tijdens meerdaagse eventingwedstrijden Magnesium, voor sneller herstel van de spieren. In het eventingseizoen wordt tevens vitamine E gegeven, voor de spieropbouw, deze supplementen worden gegeven in de dagelijkse portie slobber.

Ben zeer tevreden over deze producten, en zal het nog lang blijven gebruiken voor mijn paarden!