Sponsored by Horseflex

Merel Groen

groen

Mijn naam is Merel Groen, ik ben 32 jaar en naast mijn baan als Officier Personeelszaken en Bedrijfsvoering bij de Koninklijke Luchtmacht heb ik wat betreft tijdsbesteding een tweede “baan” in de paarden. Op een kleinschalige particuliere stal (www.sportfriezen.nl) ben ik vrijwel iedere dag druk met mijn passie: Friese dressuurpaarden.

Ik ben opgegroeid tussen pony’s en paarden, maar heb pas in 2004 mijn eerste officiële wedstrijd gereden. Inmiddels heb ik meerdere Friese paarden naar de Z dressuur gereden en kom ik met een 10-jarige Friese hengst uit in het ZZ-Zwaar. Verder ben ik een tweetal talentvolle merries aan het opleiden en hebben we sinds kort een leuke PRE-merrie op stal staan met haar veulen. Sinds ik de ORUN heb afgerond geef ik ook regelmatig les. Ik vind het erg leuk om mensen verder te helpen in de dressuursport en probeer altijd het beste uit een combinatie te halen met respect voor het paard.

Ik heb voor mijn Friese dressuurpaarden gekozen voor de supplementen van Horseflex omdat dit merk staat voor een zeer hoge kwaliteit (met een interessante prijs-kwaliteit-verhouding) en alle producten bestaan uit 100% actieve stoffen en geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen bevatten. Sinds mijn paarden Horseflex supplementen gebruiken zijn ze nog fitter en soepeler geworden en ze zien er goed uit wat betreft vacht, hoeven en bespiering. Het is voor de paarden een prettige ondersteuning in de trainingen en ze hebben minder tijd nodig om van een zware training te herstellen.

Ville vaurio

Mijn naam is Ville Vaurio, ik ben een 29-jarige dressuurruiter en -trainer in Vantaa, Finland. Momenteel woon ik in Duitsland en rijd ik op nationaal en internationaal niveau. Mijn keus is op HorseFlex gevallen door de puurheid en no-nonsense van alle producten. Ik ben erg blij met de resultaten en de prettige en professionele samenwerking.

Volg Ville Vaurio via Instagram of Facebook.