Alles voor een gezonde spijsvertering


Een gezonde spijsvertering bij paarden is belangrijk voor het opnemen van voedingsstoffen en dat afvalstoffen worden uitgescheiden. Veel hiervan gebeurt in de darmen van het paard. Een gezonde darmflora bestaat uit goede gisten en bacteriën. De darmflora van een paard kan uit balans raken door bijvoorbeeld te weinig ruwvoer, diarree, ziekte en/of het gebruik van medicijnen.

Wanneer de darmflora van je paard uit balans is, is Probiotica Biergist een slimme keuze. Het bestaat 100% uit natuurlijk en zuiver biergist. Biergist is o.a. rijk aan aminozuren, mineralen als ijzer, zink, magnesium, chroom en zit het vol vezels welke belangrijk zijn voor een gezonde darmflora. Biergist stimuleert de groei van goede bacteriën in de darmen. Staat jouw paard veel buiten in een kale wei of paddock dan is het mogelijk dat hij teveel zand binnen krijgt. Geef je paard dan Vlozaad wat helpt bij het afvoeren van zand uit de darmen. Vlozaad (Psyllium) zorgt voor een gelei-achtige plakkerige massa in de darmen, het achtergebleven zand hecht zich hieraan en wordt zo mee afgevoerd. Voor het behoud van een normale maagzuurgraad is Maag Balans een fijn product. Het werkt rustgevend en ondersteunend voor de maag en spijsvertering.

Bestellen via onze webshop gaat snel en simpel. Op werkdagen voor 15 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden! Eenvoudig achteraf betalen en altijd gratis verzending! Heb je advies nodig of wil je meer informatie over onderstaande producten, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder: info@horseflex.nl