Gratis verzending vanaf 30,-

Gratis verzending vanaf 30,-

HorseFlex

Bij HorseFlex houden we het graag zo eerlijk en simpel mogelijk. Alle producten bestaan uit pure en natuurlijke ingrediënten van hoogwaardige humane kwaliteit. Geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten, toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur- en smaakstoffen. Hierdoor vind je in onze webshop alleen duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven!

 

Hoe het allemaal begon

“In 2008 begon Jethro, de IJslander van mijn ouders, steeds moeilijker te bewegen. Hij liep eerst mank, daarna kwam hij nauwelijks meer overeind. Hij was toen 28 jaar oud. We hadden natuurlijk kunnen denken: hij is op leeftijd, het is goed geweest. Maar ik was vastbesloten om Jethro weer goed op de been te helpen. Dat hij zo’n pijn had, was echt rot om te zien. Mijn vader, toentertijd nog werkzaam als dierenarts, diende Jethro pijnstilling toe, veel meer kon hij niet meer doen. Ik als farmaceut ben eigenlijk geen voorstander van medicatie, mits het uiteraard echt noodzakelijk is en kijk liever naar de rol van voeding en supplementen in de gezondheid.

Jethro heeft me gemotiveerd om samen met mijn vader een product te ontwikkelen dat hem weer op een natuurlijke wijze op de been zou helpen. Zo ontstond het eerste product: Glucosamine-MSM. Het duurde dan ook niet lang voordat Jethro weer bokkend door de wei rende! Omdat ik zag hoe goed het Jethro had geholpen wilde ik meer paarden helpen. Op het online forum Bokt deelde ik mijn verhaal en al snel had ik mijn eerste klanten. Zij waren allemaal enthousiast over de werking van het product en dat was het begin van HorseFlex.” [ Jon Segers, oprichter van HorseFlex ]

 

Natuurlijke producten

Alle producten zijn met zorg samengesteld en ontwikkeld. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoogwaardige en natuurlijke vitaminen, mineralen, kruiden, en andere gezondheidsbevorderende ingrediënten. Zonder toevoeging van suikers, chemicaliën, kleur, geur- en smaakstoffen.

Eerlijk en simpel

In de wereld van dierensupplementen is het steeds lastiger om te begrijpen wat nu echt goed is of wanneer iets eigenlijk een valse belofte is. Wij houden het graag eerlijk en simpel. Zo vind je bij ons geen verstopte of moeilijk uit te spreken ingrediënten die niets bijdragen aan het product, vulstoffen of toegevoegde suikers, chemicaliën, kleur, geur- en smaakstoffen. Alleen duidelijke en eerlijke producten die echt doen wat ze beloven!

Uniek assortiment

We hebben inmiddels een ruim en zeer uniek assortiment met speciaal ontwikkelde en geproduceerde voedingssupplementen voor paarden en honden. Met voor elke discipline, levensfase of specifieke behoefte van jouw dier het perfecte product.

Allerbeste service

Dit is voor ons natuurlijk vanzelfsprekend en wordt gedreven door onze visie: het leveren van eerlijke en hoogwaardige voedingssupplementen, het geven van advies, een snelle levering en uiteraard het bieden van de allerbeste service. We doen wat we beloven en gaan alleen voor 100% tevreden klanten, paarden en honden.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!