Gratis verzending vanaf 30,-

100% Pure & Natuurlijke producten

Probiotica voor honden

Wist je dat de darmflora een enorm belangrijke rol speelt in de algehele gezondheid van je hond? Zo zijn de darmen een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem en heeft de spijsvertering invloed op de kwaliteit van de huid en vacht. Omdat de spijsvertering van een hond erg gevoelig is, kan je ondersteuning bieden met een probiotica. Maar wat is probiotica, wanneer kan je het aan je hond geven en zijn er bijwerkingen?

In deze blog vertellen we je meer over probiotica voor honden en wanneer je dit kan geven. Lees snel verder!

Hoefbevangenheid bij paarden

Hoefbevangenheid bij paarden is een zeer pijnlijke aandoening, waarbij een ontsteking in de hoef problemen veroorzaakt. Er zijn meerdere oorzaken, maar vaak heeft het ontstaan te maken met een onbalans in de suikerstofwisseling. Hoefbevangenheid is typerend voor het voorjaar en de zomer, maar ook in het najaar kan een paard hoefbevangen raken. Maar hoe kan je herkennen dat je paard hoefbevangen is? Wat zijn de oorzaken van deze aandoening en belangrijker nog: hoe kan je het voorkomen en behandelen?

Meest gestelde vragen over supplementen voor paarden

Supplementen maken bij veel paarden vast deel uit van het dagelijkse rantsoen. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het geven van supplementen? Mag je meerdere supplementen tegelijk geven, hoe snel kan je resultaat verwachten, hoe zit het met de hoeveelheid suiker in supplementen en wat moet je doen als je paard een supplement niet lust?

In deze blog geven we antwoord op 8 meest gestelde vragen over het gebruik van supplementen bij paarden!

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!