Gratis verzending vanaf 30,-

Géén toegevoegde suikers

Veilig een eenvoudig betalen.
Wij maken gebruik van een SSL Certificaat waardoor u er zeker van bent dat uw gegevens via een beveiligde verbinding verzonden worden en nooit in handen vallen van derden.

Wij maken gebruik van diverse betaalmogelijkheden om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle betaalmethodes worden verwerkt door Mollie payments. Mollie payments is een erkend bedrijf dat alle betalingen verzorgt. Zij zorgen ervoor dat uw betaling veilig bij ons terechtkomt. Mollie payments verzorgd enkel de betaling, voor vragen over uw bestelling, bezorging of de transactie kunt u contact opnemen via info@horseflex.nl

 

iDEAL:

Na het kiezen voor de betaaloptie iDEAL wordt u doorgestuurd naar de online bankomgeving van uw eigen bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, u hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt u teruggestuurd naar de webshop. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw eigen bank. Als uw betaling succesvol is afgerond op werkdagen voor 15:00 uur dan kunt u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag verwachten.

 

Riverty (voorheen AfterPay):

Betalen doe je achteraf, nadat u de bestelling veilig ontvangen hebt. Zodra de bestelling verzonden is, ontvangt u een betaaloverzicht in uw app of per e-mail. Deze kan u direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen het gestelde termijn voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Riverty is in onze webshop alleen nog mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bekijk hier alle veel gestelde vragen over Riverty.

 

Overboeking/vooruitbetaling:

Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen met als betaaloptie ‘overboeking/vooruitbetaling’. In de bevestigingsmail staat vermeld hoe u de betaling kunt voldoen. Zodra de betaling is ontvangen gaan we over tot het verzenden van de bestelling.

 

Creditcard:

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is uw kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via creditcard. Als uw betaling succesvol is afgerond op werkdagen voor 15:00 uur dan kunt u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag verwachten.

 

Bancontact:

Wanneer u kiest om te betalen via Bancontact, word u doorgestuurd naar de online bankomgeving van Bancontact. Hier geven ze aan of u wilt betalen door online uw kaartgegevens in te vullen, of via de app. Wanneer een betaalrekening gekozen is, hoeft u alleen nog uw pin in te vullen en de betaling te autoriseren. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor de bestelling direct verwerkt kan worden. Als uw betaling succesvol is afgerond op werkdagen voor 15:00 uur dan kunt u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag verwachten.

 

Paypal:

Wanneer u kiest om met PayPal te betalen, sturen wij u door naar de PayPal-betaalpagina waar u kan inloggen in uw PayPal-account. Hier kunt u kiezen met welke optie u wenst af te rekenen en bevestigd u de betaling. Wanneer dit gedaan is, is de betaling gegarandeerd waardoor de bestelling direct verwerkt kan worden. Als uw betaling succesvol is afgerond op werkdagen voor 15:00 uur dan kunt u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag verwachten.

 

KBC/CBC:

Wanneer u de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteert u vervolgens uw eigen bank, KBC of CBC. U wordt dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden. Als uw betaling succesvol is afgerond op werkdagen voor 15:00 uur dan kunt u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag verwachten.

 

SOFORT:

Wanneer u kiest om via SOFORT Banking te betalen, worden u doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiest u het land van herkomst en uw bank. U logt in met de gegevens die u ook gebruikt voor uw eigen online bankomgeving en krijgt een overzicht van uw rekeningen te zien. Daarna kiest u vanuit welke rekening u de betaling wilt voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, wordt u teruggestuurd naar de website. Als uw betaling succesvol is afgerond op werkdagen voor 15:00 uur dan kunt u in de meeste gevallen uw bestelling de volgende dag verwachten.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!