Géén toegevoegde suikers

100% Pure & Natuurlijke producten

Horseflex, specialist in supplementen voor honden

Horseflex is al sinds 2008 voorloper op het gebied van natuurlijke honden supplementen. Onze producten zijn allemaal met zorg samengesteld en zijn altijd op natuurlijke basis. Wij streven ernaar om uw hond de best mogelijke zorg te geven. Wij doen dit door problemen aan te pakken bij de basis, ofwel bij de voeding. Door het toevoegen van vitamine supplementen kan uw hond op natuurlijke wijze topfit blijven!

Supplementen voor honden van FlexRex

Uw hond wilt u natuurlijk zo goed mogelijk verzorgen, en dat kan met de honden supplementen van Horseflex. Bij Horseflex hebben wij een uitgebreid assortiment aan verschillende supplementen voor honden. We hebben producten voor veel verschillende doeleinden. Zo hebben we bijvoorbeeld een supplement voor uw hond die allergieën door stuifmeel en huisstofmijt verminderd, de FlexRex Allerrelief. Ook hebben we voedingssupplementen voor honden die bijvoorbeeld de spijsvertering helpen verbeteren, onder andere de FlexRex Curcuma.

Eerlijk advies over honden supplementen

Bent u er niet helemaal over uit wat voor voedingssupplement uw hond precies nodig heeft, dan is dat voor ons geen probleem. Wij vragen u om de situatie aan ons uit te leggen en op basis daarvan geven wij u een eerlijk en deskundig advies. Horseflex is begonnen uit een liefde voor paarden en honden, dus wij stellen uw dier natuurlijk ook altijd voorop . Als u honden supplementen bij ons bestelt, garanderen wij bovendien ook nog eens een snelle levering. Wanneer u voor 15.00 bestelt, worden de producten dezelfde werkdag nog verzonden.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!