Testpanel Magnesium Relax Combi

Testpanel Magnesium Relax Combi

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproep waarin wij enthousiaste testpanel leden zochten voor het product HorseFlex Magnesium Relax Combi.

HorseFlex Magnesium Relax Combi is een mix van mineralen en kruiden dat je paard ondersteunt in spannende tijden of stressvolle situaties zoals langdurig transport, verandering van de omgeving, rondom oud en nieuw, een bezoek van de dierenarts, rondom wedstrijden, bij verlies van een stalgenoot of maatje. Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik, maar kan ook als kortdurende kuur ingezet worden.

Lees hieronder de verhalen van Jolanda en Diana.

Jolanda & Sunrise

‘Allereerst was ik natuurlijk super blij dat ik tot de winnaars behoorde van het HorseFlex Magnesium Relax Combi testpanel. Ik had mijzelf opgegeven omdat ik het graag wilde proberen voor mijn nogal sensible merrie Sunrise, die buiten, met clinics en op de trailer nogal eens heftig kan reageren. Ik hoopte dat ze met de Magnesium Relax Combi wat fijner in haar lijf zou komen te zitten en wat minder snel geprikkeld zou raken.

Fijn is het ook dat het ook goed werkt op de spieren en in combi met de passiebloem ook voor haar geestelijke ontspanning. Het poeder is makkelijk te doseren en mijn paardje wil het goed eten in combi met haar voer en wat lijnzaad olie. (zodat het poeder goed mengt met het voer)

Ik merkte na ongeveer anderhalve week dat ze rustiger en ontspannen werd in haar lijf en doen en laten. Niet versuft, maar minder geprikkeld. Met rijden was ze veel rustiger, meer ontspannen in haar lijf en niet zo snel meer overprikkeld. Zelfs mijn instructrice viel het direct op. Ik ben daarna, voor het eerst alleen, met haar naar het strand geweest en ze stond super braaf op de trailer en heb heerlijk gereden op het strand! Het zal geen wonder middel zijn maar mijn paardje raakt er een stuk minder door geprikkeld dus ik zou het zeker aanraden!’

Liset Dezijn en Joy.

‘Ik ben het product Magnesium Relax Combi gaan testen bij onze Schadijkerhof Joyce. Joy is een gevoelige sensibele pony die last van wedstrijdstress kan hebben. Wij zijn dit product gaan gebruiken en na een tijdje merkten wij dat Joy relaxter werd in alles. Ze is er absoluut niet sloom van geworden, maar de scherpe kantjes zijn er vanaf. Ze kan zich ook veel beter concentreren en focussen op hetgeen wat ze moet doen. Ik ben blij dat ik met Horseflex in aanraking ben gekomen en dat Joy het hier zo goed op doet!’