Klantenbeoordeling 9,5!
100% Pure & Natuurlijke producten
Ga Terug
Aanbieding
veggie treat mix voor paarden
Glucose Support voor paarden
huid en wondjes spray 100ml
weidepakket voor paarden
veggie treat mix voor paarden
Glucose Support voor paarden
huid en wondjes spray 100ml
weidepakket voor paarden
veggie treat mix voor paarden
Glucose Support voor paarden
huid en wondjes spray 100ml

Weidepakket

(3 klantbeoordelingen)
  • HorseFlex's favoriete weideseizoen producten
  • 3 producten in 1 voordelig pakket
  • Glucose Support + Veggie Treat + Huid & Wondjes Spray
  • Perfecte ondersteuning voor tijdens het weideseizoen
Wissen

HorseFlex weidepakket

Een pakket bestaande uit 3 musthaves die je paard goed kan gebruiken in de aanloop naar én tijdens het weideseizoen! Zo ondersteunt HorseFlex Glucose Support de suikerspiegel wat belangrijk is voor het behoud van een gezond gewicht. Trakteer je jouw paard of pony op een heerlijke en gezonde snack met de Veggie Treat mix. Verzorg je de huid bij oppervlakkige (schaaf)plekjes én houd je alle vervelende insecten op afstand met de Huid & Wondjes spray! Het weidepakket is verkrijgbaar in 2 verschillende formaten in originele verpakkingen of als navul.

Suikerrijk voorjaarsgras

Wanneer overdag de zon weer vaker schijnt produceert het jonge gras veel fructaan (suiker) om te kunnen groeien. Maar doordat de nachten nog erg koud zijn wordt de fructaan niet volledig verwerkt en deels opgeslagen in het gras. Hierdoor is dit jonge gras erg rijk aan suikers. Wanneer je gevoelige paard veel van dit suikerrijke gras eet, wordt de kans op onder andere koliek en hoefbevangenheid flink vergroot.

TIP: Vermijd of beperk de weidegang, vooral in de ochtend, wanneer het suikergehalte in het gras het hoogst is. Daarnaast kan een kruidenmix zoals HorseFlex Glucose Support je paard extra ondersteunen tijdens het weideseizoen. Het helpt namelijk de suikerspiegel van je paard in balans te houden en draagt bij aan een goede functie van de pancreas en darmen.

Kriebels in de wei

Ieder paard heeft wel eens last van kriebels wat heel normaal is, maar wanneer kriebels de boventoon krijgen kan het vervelende gevolgen hebben. De belangrijkste veroorzakers van kriebels in het voorjaar en de zomer zijn de beten van knutten (mugjes) en stuifmeel van bloeiende gewassen zoals bloemen, grassen en bomen. Sommige paarden schuren door de kriebels zo hevig dat er kleine (schaaf)plekje kunnen ontstaan. Met HorseFlex Huid & Wondjes spray bescherm, reinig en ondersteun je het natuurlijk herstellend vermogen van de huid. Daarnaast kan deze spray, door de typerende frisse eucalyptus achtige geur, ook goed ingezet worden om insecten, teken, luizen en mijten op afstand te houden.

Gevarieerde voeding

Voor paarden is een gevarieerde voeding erg belangrijk. Van oorsprong eten paarden veel meer verschillende dingen dan dat wij ze vaak aanbieden. Varieer daarom eens met verschillende kruiden, groenten of fruit. Kruiden zoals bijvoorbeeld brandnetels, distels, weegbree, paardenbloem, kleefkruid kan je vers plukken of gedroogd geven. Dit geld natuurlijk ook voor groente en fruit, dit kan je vers geven of gedroogd zoals in de Veggie Treat Mix!

Toepassing

Glucose Support

  • Helpt de glucosespiegel in balans te houden
  • Draagt bij aan het behoud van een gezond gewicht
  • Zeer geschikt tijdens het weideseizoen wanneer het fructaan gehalte in het gras hoog is.

 

Huid & Wondjes Spray

  • Verzorgt en reinigt de huid bij oppervlakkige wondjes
  • Houdt insecten op afstand
  • Perfecte EHBO spray

 

Veggie Treat Mix

  • Gezonde paardensnack
  • Ideaal als beloning na het rijden
  • Geschikt als snack voor in een paardenpuzzel of bal
  • Maakt supplementen of voer smakelijker

Samenstelling

HorseFlex Glucose Support is een 100% natuurlijke poedermix.

Samenstelling: Artisjok, Brandnetel, Broccoli, Ceylon kaneel, CurcumaFenegriek, Gember, Hibiscus, Mariadistel, Monnikspeper, Peterselieblad, Rozemarijn, Saccharomyces cerevisiae (biergist), Salie, Spinazieblad, Varkensgras, Venkelzaad, Zoethout, Zwarte peper, Magnesium (als-chelaat).

 

HorseFlex Veggie Treat Mix bestaat voor 100% uit puur gedroogde groenten.

Samenstelling: Groene bonen, Pastinaak, Rode Biet, Rozenbottel, Wortel.

 

HorseFlex Huid & Wondjes spray is van 100% natuurlijke kwaliteit.

Samenstelling per 100ml: Avocado olie (biologisch, ongeraffineerd, koudgeperst) 50ml, Tea Tree olie (Melaleuca Alternifolia Leaf Oil) 50ml

Combi deals

3 beoordelingen voor Weidepakket

Jolien 18/06/2023

Marielle de Klerk- van der Gijze 09/08/2022

Goede producten

Gitte 23/04/2022

Paard eet het beide met smaak op en de spray ruikt best lekker

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!