100% Pure & Natuurlijke producten

Géén toegevoegde suikers

Recensie revalidatie en fokkerij de Boeve Hoeve

Posted in : on 12-01-2018

Alise Roubos | eigenaresse de Boeve Hoeve

Het bestaat! ZUIVERE betaalbare supplementen en kruiden voor paarden! Wij zijn heel erg tevreden met de resultaten van alle producten van HorseFlex.

Niet alleen in de revalidatie zijn al deze producten onmisbaar maar ook in het dagelijkse rantsoen van deze tijd. Door klimaatverandering en allerlei (agrarische) wetten is het altijd maar hopen en afwachten of de paarden al hun vitamines en mineralen uit hun ruwvoer en/of weidegang kunnen halen. Daarnaast ben je als eigenaar vaak afhankelijk van de voerrondes van het ruwvoer.

Deze edele dieren zijn hier overgeleverd aan de mens en hebben vaak niet de keuze om te zoeken naar kruiden, bomen, planten en dergelijke om in behoefte te kunnen voorzien. Bijvoorbeeld om het lichaam te willen reinigen, om minder stijf te hoeven zijn of te voelen, een ontsteking te kunnen remmen, de pijn te verminderen of misschien wel goed voor hun maag en darmflora te kunnen zorgen.
Allemaal voorbeelden die eigenlijk wel op elke stal wel eens onderwerp is. En wie weet wat paarden allemaal wel niet met elkaar en onder elkaar bespreken ;-))

De producten van HorseFlex zijn zo zuiver dat er vrijwel snel verschil in de ‘uitdaging’ opgemerkt wordt. Daarnaast kunnen vele producten met elkaar gecombineerd worden die nóg een positievere (versterkende) bijdrage leveren aan het resultaat. HorseFlex geeft de paarden juist de ondersteuning die ze nodig hebben om het vervolgens zelf weer te kunnen overnemen. Voor veel chronische aandoeningen heeft HorseFlex ook een oplossing om in ieder geval de aandoening dragelijker te maken.

Dankbaar zijn we ook voor de vele mooie resultaten bij de paarden waarbij alleen inslapen nog de optie was of vervroegd met pensioen moesten. Nee hoor, de paarden voelen zich nu top. Sterker nog… ze mogen weer stralen, ook in de ring! Hoe Flex is dat?!

Niet alleen de producten ervaren wij als heel prettig. Ook de mensen achter HorseFlex geven ons een vertrouwt gevoel. Geweldige service, snelle levering en goede bereikbaarheid voor al uw vragen.

“All horses deserve HorseFlex!!”

Alise Boevé-Roubos


De Boeve Hoeve B.V.
www.deboevehoeve.nl
info@deboevehoeve.nl
Revalidatiestal
Online Revalidatie Begeleiding
Voedingsadvies

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!