Paarden – Glucosamine producten


PRODUCTEN MET GLUCOSAMINE

Glucosamine voor paarden draagt bij aan soepele gewrichten, gezond kraakbeen en ondersteunt onder meer de gewrichtssmering bij het paard. Glucosamine is een lichaamseigen stof wat voorkomt in kraakbeen en bindweefsels. Het is een belangrijke bouwsteen voor deze structuren en is van essentieel belang bij het aanmaken van gewrichtsvloeistof (synovium).

Zie hier de verschillende glucosamine supplementen in het assortiment, puur of in combinatie met Chondroïtine en/of MSM.

Heb je advies nodig of wil je meer informatie over onderstaande producten, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!: info@horseflex.nl


Glucosamine en MSM.

 

Best verkocht product!

Glucosamine, MSM en Chondroitine.

Genomineerd voor Horses product van het jaar!

Glucosamine Puur

 

100% pure Glucosamine

 • JointPower

  5.00 out of 5

  Krachtige mix zonder suikers! | Ter ondersteuning van de gewrichten, banden en pezen bij zware belasting.

   

  27,95
  Verkrijgbaar vanaf: 550 g
  * Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden

Tevreden klanten

Glucosamine-MSM

5 out of 5
P. Ooker

Glucosamine-MSM

5 out of 5

Mijn 24 jarige ruin heeft sinds 3 jaar arthrose in zijn achterknie. Ik heb al verschillende merken en supplementen gegeven met een redelijk resultaat. Van Horseflex spreekt het mij vooral aan dat de supplementen puur zijn, zonder chemische toevoegingen en suikers. Ik geef nu voor de arthose glucosamine-msm in combinatie met duivelsklauw en curcuma. Het resultaat is super! Mijn paard is alleen maar opgeknapt en vooruitgegaan.

Ada

Glucosamine-MSM

5 out of 5

Bevalt goed voor ons paard met spat

Lisette

Glucosamine-MSM

5 out of 5

Zeer tevreden. Hoewel ik altijd een beetje sceptisch ben over de werkzaamheid van glucosamine moet ik bekennen dat mijn oudje van 21 jaar na 3/4de pot van 550 gram een stuk soepeler beweegt. De volgende bestelling ga ik binnenkort doen.

J. Haan-Broekema

Glucosamine-MSM

5 out of 5

Ik geef mijn senior met Artrose dagelijks glucosamine /MSM. hij is soepeler en kan het werk weer beter aan. Ik combineer met duivelsklauw. Ik heb het idee dat dit voor mijn paard een goede combi is.

Kalmthout Monique

JointPower

5 out of 5

Het duurde bij mij even voor het werkte, maar mijn paard voelt zich duidelijk beter in de gewrichten. Kan weer beter rollen en rolt nu vaker zelfs om. Mijn paard is ook speelser sinds we dit product gebruiken.

ingridvanderstap

JointPower

5 out of 5
Monika

JointPower

5 out of 5

Een maand geprobeerd bij mijn 7 jarige, als ondersteuning na zware trainingen. Duidelijk geen stijfheid meer bij het instappen en wanneer hij uit zijn box komt. Nu lekker soepel tijdens het rijden. Geen probleem bij het innemen, zo over het voer. Mijn keus is hier vooral op gevallen omdat het op natuurlijke basis is. Volgende bestelling is alweer geplaatst!

ceciliavandersanden

JointPower

5 out of 5

Gebruik dit bij twee oudere paarden van 18 en 20 beide bekent met oude blessures en artrose. Het werkt echt voor de soepele gewichten. Ze lopen vlotter en soepeler. Ik merk zichtbaar verschil tijdens het rijden en in de wei. Ik zag na ongeveer 1,5 maand echt duidelijk het verschil. Ik voer het wel in combi met wat olie zodat het goed opneemt. Ik heb ook andere producten geprobeerd, dus het zal altijd even zoeken zijn. Maar doordat dit een combinatie is, zul je mijn inziens sneller merken of het iets zal uithalen.

sjarine

JointPower

5 out of 5

Na een peesruptuur op advies van Horseflex en in samenspraak met eigen veearts, begonnen met Joint-Power. Paard van 20 jr op boxrust in een grote 6x3m box en 2 x dgs een schepje Joint-Power. Paard neemt het goed op en in combinatie met niet helemaal gefixeerd stilstaan mochten we na 2 x 7 weken weer heel rustig beginnen met een uurtje naar buiten en opbouwen naar een halve dag. Rustige weidegang, maar nog niet aan het werk. Na de 2e echo geen ruptuur meer te vinden, het gat van 8cm geslonken naar 5mm en dus groen licht voor terug keer

Marina Collewijn

Glucosamine Puur

5 out of 5
André

Glucosamine Puur

5 out of 5

“Nieuw” in de paardensupplementen, maar ik ben blij dat ik dit gekocht heb! Bedankt voor de snelle levering

Jasper van den Heide

ZONDER TOEVOEGING VAN KUNSTMATIGE KLEUR-, GEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Horseflex onderscheidt zich op aantrekkelijke wijze door geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen aan de voedingssupplementen. Zelfs geen suikers en chemische hulpstoffen die afdoen aan de kwaliteit. Onze aanpak maakt dat alle producten van betaalbare topkwaliteit zijn!

Al onze producten bestaan dus uit 100% actieve stoffen en zijn op zo’n manier samengesteld dat de bestanddelen effectief samenwerken, zo treed er een positief en synergetisch effect op.

En misschien wel het belangrijkste, de Horseflex-voedingssupplementen zijn lekker voor uw edele dier. U en uw paard profiteren daarom van hoge kwaliteit, gemak en een goede smaak.

IN NEDERLAND GEPRODUCEERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR PAARDEN

De 4 voornaamste eigenschappen van HorseFlex die zorgen voor de kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen voor paarden:

 1. De beste ingrediënten. We kiezen niet alleen de beste grondstof bronnen, maar hanteren ook een zeer strenge ingangscontrole. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw paard.
 2. Een zeer compact voedingsmiddel. We voegen geen niet-actieve stoffen toe. Elke gram HorseFlex voedingssupplement is daarom puur en krachtig.
 3. De uitgekiende formules. De formules van onze producten zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis door diverse veterinaire en farmaceutische specialisten. Dat maakt onze supplementen zeer doeltreffend.
 4. Een zorgvuldige bereiding. Horseflex-producten worden geproduceerd in een Nederlands bedrijf dat diverse kwaliteitsborgingssystemen hanteert. Inclusief GMPcertificatie (Good Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Wij kunnen op deze manier hoge kwaliteit producten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maak daarom uw keuze hierboven om meer te ontdekken over onze voedingssupplementen voor paarden.