Paarden – Glucosamine producten

[masterslider_pb id=”24″ alias=”ms-1-1-1-1-1-2-1″]

PRODUCTEN MET GLUCOSAMINE

Glucosamine voor paarden draagt bij aan soepele gewrichten, gezond kraakbeen en ondersteunt onder meer de gewrichtssmering bij het paard. Glucosamine is een lichaamseigen stof wat voorkomt in kraakbeen en bindweefsels. Het is een belangrijke bouwsteen voor deze structuren en is van essentieel belang bij het aanmaken van gewrichtsvloeistof (synovium).

Zie hier de verschillende glucosamine supplementen in het assortiment, puur of in combinatie met Chondroïtine en/of MSM.

Heb je advies nodig of wil je meer informatie over onderstaande producten, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!: info@horseflex.nl


Glucosamine en MSM.

 

Best verkocht product!

Glucosamine, MSM en Chondroitine.

Genomineerd voor Horses product van het jaar!

Glucosamine Puur

 

100% pure Glucosamine

Tevreden klanten

5 out of 5
Monika
12/09/2018

ZONDER TOEVOEGING VAN KUNSTMATIGE KLEUR-, GEUR- EN SMAAKSTOFFEN

Horseflex onderscheidt zich op aantrekkelijke wijze door geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen aan de voedingssupplementen. Zelfs geen suikers en chemische hulpstoffen die afdoen aan de kwaliteit. Onze aanpak maakt dat alle producten van betaalbare topkwaliteit zijn!

Al onze producten bestaan dus uit 100% actieve stoffen en zijn op zo’n manier samengesteld dat de bestanddelen effectief samenwerken, zo treed er een positief en synergetisch effect op.

En misschien wel het belangrijkste, de Horseflex-voedingssupplementen zijn lekker voor uw edele dier. U en uw paard profiteren daarom van hoge kwaliteit, gemak en een goede smaak.

IN NEDERLAND GEPRODUCEERDE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VOOR PAARDEN

De 4 voornaamste eigenschappen van HorseFlex die zorgen voor de kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen voor paarden:

  1. De beste ingrediënten. We kiezen niet alleen de beste grondstof bronnen, maar hanteren ook een zeer strenge ingangscontrole. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw paard.
  2. Een zeer compact voedingsmiddel. We voegen geen niet-actieve stoffen toe. Elke gram HorseFlex voedingssupplement is daarom puur en krachtig.
  3. De uitgekiende formules. De formules van onze producten zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis door diverse veterinaire en farmaceutische specialisten. Dat maakt onze supplementen zeer doeltreffend.
  4. Een zorgvuldige bereiding. Horseflex-producten worden geproduceerd in een Nederlands bedrijf dat diverse kwaliteitsborgingssystemen hanteert. Inclusief GMPcertificatie (Good Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Wij kunnen op deze manier hoge kwaliteit producten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maak daarom uw keuze hierboven om meer te ontdekken over onze voedingssupplementen voor paarden.