fbpx

Glucosamine producten

HorseFlex is groot geworden dankzij de innoverende gedachtegang tussen dierenartsen en farmaceutisch experts.

Veelal hebben we succes verhalen uit de humane wetenschap vertaald naar het paard. Onze klanten zijn ons trouw omdat we onze beloften nakomen en we keer op keer de allerhoogste kwaliteit leveren.

Maak daarom hieronder uw keuze uit onze best verkochte Glucosamine voedingssupplementen van hoge kwaliteit.

Best verkocht

Glucosamine, MSM en Chondroitine.

Genomineerd voor Horses product van het jaar!

100% pure Glucosamine

 • HorseFlex Jointpower

  5.00 out of 5

  Biedt krachtige ondersteuning aan pezen en gewrichten | Beter herstel na intensieve sport of belasting | Genomineerd voor Horses product van het jaar!

   

  27,95
  Verkrijgbaar vanaf: 550 g
  * Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden

Tevreden klanten

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Mijn 24 jarige ruin heeft sinds 3 jaar arthrose in zijn achterknie. Ik heb al verschillende merken en supplementen gegeven met een redelijk resultaat. Van Horseflex spreekt het mij vooral aan dat de supplementen puur zijn, zonder chemische toevoegingen en suikers. Ik geef nu voor de arthose glucosamine-msm in combinatie met duivelsklauw en curcuma. Het resultaat is super! Mijn paard is alleen maar opgeknapt en vooruitgegaan.

Ada

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Bevalt goed voor ons paard met spat

Lisette

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Zeer tevreden. Hoewel ik altijd een beetje sceptisch ben over de werkzaamheid van glucosamine moet ik bekennen dat mijn oudje van 21 jaar na 3/4de pot van 550 gram een stuk soepeler beweegt. De volgende bestelling ga ik binnenkort doen.

J. Haan-Broekema

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Ik geef mijn senior met Artrose dagelijks glucosamine /MSM. hij is soepeler en kan het werk weer beter aan. Ik combineer met duivelsklauw. Ik heb het idee dat dit voor mijn paard een goede combi is.

Kalmthout Monique

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Super tevreden over de glucosamine. Nette prijs, goed product. Hier een tevreden gebruiker! Vergeet daarbij niet de goede service! Blij mee!

Jessica van Ligten

HorseFlex Jointpower

5 out of 5

Gebruik dit bij twee oudere paarden van 18 en 20 beide bekent met oude blessures en artrose. Het werkt echt voor de soepele gewichten. Ze lopen vlotter en soepeler. Ik merk zichtbaar verschil tijdens het rijden en in de wei. Ik zag na ongeveer 1,5 maand echt duidelijk het verschil. Ik voer het wel in combi met wat olie zodat het goed opneemt. Ik heb ook andere producten geprobeerd, dus het zal altijd even zoeken zijn. Maar doordat dit een combinatie is, zul je mijn inziens sneller merken of het iets zal uithalen.

sjarine

HorseFlex Jointpower

5 out of 5

Na een peesruptuur op advies van Horseflex en in samenspraak met eigen veearts, begonnen met Joint-Power. Paard van 20 jr op boxrust in een grote 6x3m box en 2 x dgs een schepje Joint-Power. Paard neemt het goed op en in combinatie met niet helemaal gefixeerd stilstaan mochten we na 2 x 7 weken weer heel rustig beginnen met een uurtje naar buiten en opbouwen naar een halve dag. Rustige weidegang, maar nog niet aan het werk. Na de 2e echo geen ruptuur meer te vinden, het gat van 8cm geslonken naar 5mm en dus groen licht voor terug keer

Marina Collewijn

HorseFlex Jointpower

5 out of 5

Super! Mijn paard begon vaak wat stijf tijdens het rijden. Dit eens geprobeerd. Na een week al een wereld van verschil, bijna niet meer stijf. Ze is veel soepeler gaan lopen. Is vrolijker en zit goed in haar vel! Heb het 2 maand geprobeerd en het bleef ook goed werken. Nu dus weer opnieuw besteld. Het bevalt echt super.

jolandavanderkooi

HorseFlex Jointpower

5 out of 5

Mooi product! Deze combinatie is uniek en alleen hier verkrijgbaar! Goede klantenservice voor advies

Micheal

HorseFlex Glucosamine Puur

5 out of 5

“Nieuw” in de paardensupplementen, maar ik ben blij dat ik dit gekocht heb! Bedankt voor de snelle levering

Jasper van den Heide

Paarden-voedingssupplementen zònder chemische hulpstoffen

Horseflex onderscheidt zich op aantrekkelijke wijze door geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen aan de voedingssupplementen. Zelfs geen suikers. Immers,
suikers en chemische hulpstoffen kunnen afdoen aan de kwaliteit. Onze aanpak maakt dat alle producten van topkwaliteit zijn.

Horseflex voedingssupplementen voor paarden bestaan dus uit 100% actieve stoffen en zijn volledig dopingvrij. Daarbij zijn onze producten op zo’n manier samengesteld dat de bestanddelen effectief samenwerken. Zo treed een een positief, synergetisch effect op.

En misschien wel het belangrijkste, de Horseflex-voedingssupplementen zijn lekker voor uw edele dier. U en uw paard profiteren daarom van hoge kwaliteit, gemak en een goede smaak.

In Nederland geproduceerde voedingssupplementen voor paarden

De 4 voornaamste oorzaken dat HorseFlex hoogstaande voedingssupplementen aanbiedt:

 1. De beste ingrediënten. We kiezen niet alleen de beste grondstof bronnen uit, we hanteren ook een zeer strenge ingangscontrole. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw paard.
 2. Een zeer compact voedingsmiddel. We voegen geen niet-actieve stoffen toe. Elke gram Horseflex-voedingssupplement is daarom puur en krachtig;
 3. De uitgekiende formules. De formules van onze producten zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis door diverse veterinaire en farmaceutische specialisten. Dat maakt onze supplementen zeer doeltreffend;/li>
 4. Een zorgvuldige bereiding. Horseflex-producten worden geproduceerd in een Nederlands bedrijf dat diverse kwaliteitsborgingssystemen hanteert. Inclusief GMPcertificatie (Good Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Wij kunnen op deze manier hoge kwaliteit producten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maak daarom uw keuze hierboven om meer te ontdekken over onze voedingssupplementen voor paarden.