Glucosamine producten

HorseFlex is groot geworden dankzij de innoverende gedachtegang tussen dierenartsen en farmaceutisch experts.

Veelal hebben we succes verhalen uit de humane wetenschap vertaald naar het paard. Onze klanten zijn ons trouw omdat we onze beloften nakomen en we keer op keer de allerhoogste kwaliteit leveren.

Maak daarom hieronder uw keuze uit onze best verkochte Glucosamine voedingssupplementen van hoge kwaliteit.

Beste verkocht

Glucosamine, MSM en Chondroitine

100% pure Glucosamine

Tevreden klanten

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Mijn 24 jarige ruin heeft sinds 3 jaar arthrose in zijn achterknie. Ik heb al verschillende merken en supplementen gegeven met een redelijk resultaat. Van Horseflex spreekt het mij vooral aan dat de supplementen puur zijn, zonder chemische toevoegingen en suikers. Ik geef nu voor de arthose glucosamine-msm in combinatie met duivelsklauw en curcuma. Het resultaat is super! Mijn paard is alleen maar opgeknapt en vooruitgegaan.

Ada

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Bevalt goed voor ons paard met spat

Lisette

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Zeer tevreden. Hoewel ik altijd een beetje sceptisch ben over de werkzaamheid van glucosamine moet ik bekennen dat mijn oudje van 21 jaar na 3/4de pot van 550 gram een stuk soepeler beweegt. De volgende bestelling ga ik binnenkort doen.

J. Haan-Broekema

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Ik geef mijn senior met Artrose dagelijks glucosamine /MSM. hij is soepeler en kan het werk weer beter aan. Ik combineer met duivelsklauw. Ik heb het idee dat dit voor mijn paard een goede combi is.

Kalmthout Monique

HorseFlex Glucosamine-MSM

5 out of 5

Super tevreden over de glucosamine. Nette prijs, goed product. Hier een tevreden gebruiker! Vergeet daarbij niet de goede service! Blij mee!

Jessica van Ligten

HorseFlex Jointpower

5 out of 5

Super! Mijn paard begon vaak wat stijf tijdens het rijden. Dit eens geprobeerd. Na een week al een wereld van verschil, bijna niet meer stijf. Ze is veel soepeler gaan lopen. Is vrolijker en zit goed in haar vel! Heb het 2 maand geprobeerd en het bleef ook goed werken. Nu dus weer opnieuw besteld. Het bevalt echt super.

jolandavanderkooi

HorseFlex Jointpower

5 out of 5

Mooi product! Deze combinatie is uniek en alleen hier verkrijgbaar! Goede klantenservice voor advies

Micheal

HorseFlex Glucosamine Puur

5 out of 5

“Nieuw” in de paardensupplementen, maar ik ben blij dat ik dit gekocht heb! Bedankt voor de snelle levering

Jasper van den Heide

Paarden-voedingssupplementen zònder chemische hulpstoffen

Horseflex onderscheidt zich op aantrekkelijke wijze door geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen aan de voedingssupplementen. Zelfs geen suikers. Immers,
suikers en chemische hulpstoffen kunnen afdoen aan de kwaliteit. Onze aanpak maakt dat alle producten van topkwaliteit zijn.

Horseflex voedingssupplementen voor paarden bestaan dus uit 100% actieve stoffen en zijn volledig dopingvrij. Daarbij zijn onze producten op zo’n manier samengesteld dat de bestanddelen effectief samenwerken. Zo treed een een positief, synergetisch effect op.

En misschien wel het belangrijkste, de Horseflex-voedingssupplementen zijn lekker voor uw edele dier. U en uw paard profiteren daarom van hoge kwaliteit, gemak en een goede smaak.

In Nederland geproduceerde voedingssupplementen voor paarden

De 4 voornaamste oorzaken dat HorseFlex hoogstaande voedingssupplementen aanbiedt:

  1. De beste ingrediënten. We kiezen niet alleen de beste grondstof bronnen uit, we hanteren ook een zeer strenge ingangscontrole. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw paard.
  2. Een zeer compact voedingsmiddel. We voegen geen niet-actieve stoffen toe. Elke gram Horseflex-voedingssupplement is daarom puur en krachtig;
  3. De uitgekiende formules. De formules van onze producten zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis door diverse veterinaire en farmaceutische specialisten. Dat maakt onze supplementen zeer doeltreffend;/li>
  4. Een zorgvuldige bereiding. Horseflex-producten worden geproduceerd in een Nederlands bedrijf dat diverse kwaliteitsborgingssystemen hanteert. Inclusief GMPcertificatie (Good Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Wij kunnen op deze manier hoge kwaliteit producten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maak daarom uw keuze hierboven om meer te ontdekken over onze voedingssupplementen voor paarden.