<15.00 besteld, zelfde dag verzonden

100% Pure & Natuurlijke producten

Dankzij HorseFlex JointPower heb ik mijn paardje nog!

Posted in : on 24-11-2017

Chantal Laboyrie (39) Is de trotse eigenaresse van een prachtige Friese merrie genaamd Sterre. Ze vindt het een feestje om haar te rijden en de mooiste dag was toch wel dat ze Z konden starten, wat een mijlpaal!

“Helaas ging het 3 jaar geleden mis. Ik kom op stal en zie Sterre kreupel lopen in de paddock. Het zag er niet best uit. Haar linker knie was erg dik en dachten aan een klap van een ander paard. Na alle onderzoeken en foto’s was de conclusie: een botvliesontsteking en stukjes botversplintering vermoedelijk door een volle klap op haar knie van een paard met ijzers. Het bot en al het weefsel was zwaar beschadigd maar gelukkig niets gebroken. Ze kreeg medicatie voor de pijn en moest absolute rust houden. Na een lange periode van herstel ging het nog steeds niet goed. Ze kon haar knie niet buigen, en ze had heel veel pijn. De dierenarts vertelde mij dat het bot aan het woekeren was en de ontsteking nog heel actief..

Daar sta je dan met tranen in je ogen, wat nu.. Een leven zonder pijn, (maar zonder garantie voor de toekomst) of je laten inslapen…. Dat laatste was zeker geen optie tenzij je teveel pijn zou hebben.

Totdat mijn vriendin, die al jaren HorseFlex gebruikt voor haar paarden, mij Jointpower aanraadde. Van zware prednisone ging ik langzaam over op dit product, en ik kon mijn ogen niet geloven! Na een paar weken was er al verbetering te zien. Ik merkte dat de pijn beter onder controle was en Sterre kreeg weer glans in haar ogen en leefde helemaal op. Het was een hele weg maar dankzij Jointpower, rust en geduld is dit grotendeels goedgekomen. Je kan het litteken nog zien en haar knie is iets veranderd, maar ze is pijnvrij en loopt weer alsof er niks gebeurd is! Sinds kort zijn we weer gestart in de ring waar we 3 jaar gelden gestopt zijn. Dus wonderen bestaan echt!”

Helaas heeft Chantal eind 2019 toch afscheid moeten nemen van haar lieve Sterre, doordat ze ook aan haar andere oog blind is geraakt..

HorseFlex Jointpower is genomineerd voor Horses product van het jaar 2107.

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!