Géén toegevoegde suikers

Géén toegevoegde suikers

Recensie Paardenfysiotherapeute Pauline

Posted in : on 20-02-2018

Pauline Warners-Heinen | dierenfysiotherapeut en paardenchiropractor

Toen mijn eigen paard ouder en stijver werd, ben ik op zoek gegaan naar een goed voedingssupplement om hem wat te helpen hierbij. Ik heb diverse producten geprobeerd, maar ofwel mijn paard weigerde het te eten (ook al verstopte ik het in een lekker hapje) ofwel ik merkte geen verschil of ik het nou wel of niet gaf. Horseflex Glucosamine-MSM was eigenlijk mijn laatste poging, en ik was dus best verbaasd toen Karel het gewoon opat en er duidelijk minder stijf van ging lopen. Ik ben dierenfysiotherapeut en paardenchiropractor van beroep en adviseer het nu geregeld aan de eigenaren van mijn patiënten. Ook van hen hoor ik positieve verhalen over HorseFlex terug, en wat ook fijn is, is dat het in vergelijking met veel andere vergelijkbare producten niet zo duur is. Met een kleine pot doe ik voor mijn grote paard een maand. Ik heb ook producten getest die twee tot drie keer zo duur waren, en merkte daarvan geen enkel effect. De duurste is dus niet altijd te beste… Voor mijn paard dus voortaan HorseFlex!

 

Hartelijke groet,

Pauline Warners-Heinen, erkend dierenfysiotherapeut en paardenchiropractor.

www.dierfysio.nu

 

Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes!