ALLES VOOR DE HUID, VACHT EN HOEVEN VAN JE PAARD

HUID: Een gezonde huid van je paard is helaas niet altijd vanzelfsprekend en het kan dan ook erg vervelend zijn wanneer je paard hier problemen mee heeft. We hebben diverse producten die bijdragen aan een gezonde huid en ondersteuning bieden bij diverse vormen van eczeem, mok en andere huidaandoening.

VACHT: de vacht van je paard verteld je veel over de algehele gezondheid van je paard. Er kunnen dan ook verschillende oorzaken zijn bij vacht problemen, denk hierbij aan een verslechterde weerstand bij seizoenswisseling, weinig energie in periode van rui, of een medische aandoening zoals bijvoorbeeld Cushing (ook wel PPID genoemd) Gelukkig hebben we een breedt scala aan producten die je paard ondersteuning bieden van binnenuit.

HOEVEN: Uiteraard is het van groot belang dat de hoeven van je paard in een perfecte conditie verkeren. Helaas komen hoefproblemen vaak voor, denk hierbij aan rotstraal, brokkelhoeven of hoefbevangenheid. Bij ons vindt je een breed scala aan producten voor de verzorging en de ondersteuning van de hoeven.


Paarden-voedingssupplementen zònder chemische hulpstoffen

Horseflex onderscheidt zich op aantrekkelijke wijze door geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen aan de voedingssupplementen. Zelfs geen suikers. Immers,
suikers en chemische hulpstoffen kunnen afdoen aan de kwaliteit. Onze aanpak maakt dat alle producten van topkwaliteit zijn.

Horseflex voedingssupplementen voor paarden bestaan dus uit 100% actieve stoffen en zijn volledig dopingvrij. Daarbij zijn onze producten op zo’n manier samengesteld dat de bestanddelen effectief samenwerken. Zo treed een een positief, synergetisch effect op.

En misschien wel het belangrijkste, de Horseflex-voedingssupplementen zijn lekker voor uw edele dier. U en uw paard profiteren daarom van hoge kwaliteit, gemak en een goede smaak.

In Nederland geproduceerde voedingssupplementen voor paarden

De 4 voornaamste oorzaken dat HorseFlex hoogstaande voedingssupplementen aanbiedt:

  1. De beste ingrediënten. We kiezen niet alleen de beste grondstof bronnen uit, we hanteren ook een zeer strenge ingangscontrole. Alleen het beste is immers goed genoeg voor uw paard.
  2. Een zeer compact voedingsmiddel. We voegen geen niet-actieve stoffen toe. Elke gram Horseflex-voedingssupplement is daarom puur en krachtig;
  3. De uitgekiende formules. De formules van onze producten zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis door diverse veterinaire en farmaceutische specialisten. Dat maakt onze supplementen zeer doeltreffend;/li>
  4. Een zorgvuldige bereiding. Horseflex-producten worden geproduceerd in een Nederlands bedrijf dat diverse kwaliteitsborgingssystemen hanteert. Inclusief GMPcertificatie (Good Manufacturing Practice) en HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Wij kunnen op deze manier hoge kwaliteit producten leveren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Maak daarom uw keuze hierboven om meer te ontdekken over onze voedingssupplementen voor paarden.