ALLES VOOR DE HUID, VACHT EN HOEVEN VAN JE PAARD

HUID: Een gezonde huid van je paard is helaas niet altijd vanzelfsprekend en het kan dan ook erg vervelend zijn wanneer je paard hier problemen mee heeft. We hebben diverse producten die bijdragen aan een gezonde huid en ondersteuning bieden bij diverse vormen van eczeem, mok en andere huidaandoening.

VACHT: de vacht van je paard verteld je veel over de algehele gezondheid van je paard. Er kunnen dan ook verschillende oorzaken zijn bij vacht problemen, denk hierbij aan een verslechterde weerstand bij seizoenswisseling, weinig energie in periode van rui, of een medische aandoening zoals bijvoorbeeld Cushing (ook wel PPID genoemd) Gelukkig hebben we een breed scala aan producten die je paard ondersteuning bieden van binnenuit.

HOEVEN: Uiteraard is het van groot belang dat de hoeven van je paard in een perfecte conditie verkeren. Helaas komen hoefproblemen vaak voor, denk hierbij aan rotstraal, brokkelhoeven of hoefbevangenheid. Bij ons vindt je een breed scala aan producten voor de verzorging en de ondersteuning van de hoeven.